Om Høybråten Glasservice

Velg Høybråten Glasservice – Over 40 års ekspertise og kvalitet i glassarbeid!

Faglig ekspertise og sterkt fellesskap

Høybråten Glasservice AS, en mesterbedrift med over 40 års erfaring, står som et symbol på kvalitet og pålitelighet i glassbransjen. Som medlem av Glass og Fasadeforeningen, deltar vi aktivt i et stort og sterkt fellesskap, hvor vi bidrar til å drive endringer og tilpasninger i bransjens rammebetingelser. Denne involveringen sikrer at vi alltid er oppdaterte og i forkant av faglige utviklinger.

Skreddersydde serviceavtaler

Vi tilbyr skreddersydde service- og rammeavtaler til alle som ønsker oss som sin faste leverandør av glassløsninger. Disse avtalene innebærer fordelaktige vilkår og rabatter spesielt tilrettelagt for bedrifter og borettslag. Med en slik avtale er du garantert rask og effektiv håndtering av glassmesterbehov etter hendelser som innbrudd og hærverk.

Vår bedriftsfilosofi er basert på fagutdanning. Som en godkjent lærebedrift med dyktige fagarbeidere og autoriserte glassrådgivere, kan vi møte og løse dine utfordringer effektivt. Vi betjener et bredt område, inkludert Oslo og omegn, og er stolte av å hovedsakelig benytte norske glassprodusenter og systemleverandører.

Med Høybråten Glasservice as velger du en partner som står for kvalitet, ekspertise og lokal tilstedeværelse. Velg oss, velg kvalitet!

Din glassmester i Oslo og Akershus!

Høybråten Glasservice setter alltid kundetilfredshet og fagkunnskap i høysetet, og bestreber oss på å levere tjenester og produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. 

Glassrekkverk

fra 4.200,- per løpemeter

Vårt stilrene rekkverk med glass og stolper i aluminium er nå på kampanje, ferdig montert!