Vinterhage og hagestue

Drømmer du om og utvide hjemmet ditt med et stilig og praktisk uterom? Våre vinterhager og hagestuer i glass og aluminium gir deg den perfekte kombinasjonen av komfort og desing.

Mestere i bransjen. Vi leverer skreddersøm

Vi forstår at din uteplass er unik derfor leverer ikke vi standard løsninger, men en skreddersydd hagestue eller vinterhage til din bolig av høy kvalitet og et funksjonelt design. Vi hjelper deg med valg av uisolert eller isolert hagestue eller vinterhage. Som mesterbedrift har vi kunnskapen til og kunne hjelpe deg med ditt drømme prosjekt. 

Produsert i Norge

Våre produkter blir produsert i Norge, dette forkorter leveringstiden og du kan være trygg på at det er beregnet for det norske klimaet. Våre hagestuer og vinterhager kan bli dimensjonert for de gjeldene snølaster for ditt området.  

Montert av våre fagfolk

Vi gjør det enkelt for deg og tilbyr en helhetlig tjeneste under ett tak, slik at du ungår ulempen med å forholde deg til forskjellige firmaer. Vi tar hånd om alt fra nøyaktig oppmåling, produksjon og selve monteringen. Om det blir nødvendig for andre faggrupper tar vi gjerne ansvaret for koordinering av dette sammen med deg. Våre montører har lang erfaring innen montering av hagestuer og vinterhager, dette gir deg trygghet til vårt håndverk. 

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en vinterhage eller hagestue?

Det variere med tanke på isolasjonsgrad og utforming. som oftes kan man forvente en som fra 120.000,- kr og oppover. 

Det er isolasjonsgraden på produktet. 

Våre vinterhager leveres med brutt kuldebro i profiler og 2-lags eller 3-lags lavenergiglass. 

Våre hagestuer leveres med uisolerte profiler og enkelt glass eller 2-lags lavenergiglass. 

Det kan være søknadspliktig med frittstående bygninger, tilbygg og fasadeendring på din bolig. Ta kontat med din kommune for mer informasjon. Mindre tilbygg som er under 15 kvadratmeter og er plassert mer enn 4 meter fra naboens grense, kreves det normalt ikke byggetillatelse. Husk på at ingen rom kan benyttes som beboelsesrom.

Send en forespørsel

Ønsker du kontakt via telefon eller epost?(Påkrevd)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 8 MB.

    Glassrekkverk

    fra 4.200,- per løpemeter

    Vårt stilrene rekkverk med glass og stolper i aluminium er nå på kampanje, ferdig montert!