Skifte av isolerglass

Utskiftning av dine gamle eller knuste glass

Oppgradering til energibesparende isolerglass

Oppgrader boligen din med nye energi besparende isolerglass og spar miljøet og penger på og kun skifte glass i dine vinduskarmer. Vi kan enkelt gi deg de råd du trenger om det er nødvendig og bytte hele karmen eller om det kun må skiftes glass. trengs det nye glasslister utvendig skifter vi dem også. Vi har nye glasslister i pvc plast som kan overmales.

Vi leverer og monterer glass i alle fasonger og typer

Det anbefales sterkt å la våre fagfolk håndtere utskiftingen av isolerglass, da vi besitter den nødvendige kompetansen. Vi gjør vurdereringer og kommer med anbefalinger på funksjonsglass og sikkerhetsglass der det vil være nødvendig

Har du et spesielt vindu du trenger hjelp med er vi din leverandør. Vi har erfaringen og fagkunnskapen for alle jobber  og ingen jobb er for liten. 

Ofte stilte spørsmål

U-verdig på 2-lags energi glass er 1,2. U-verdien på 3-lags glass er 0,8, jo lavere tallet er jo bedre isolerer glasset. man bør uten tvil velge 3-lags glass om man har muligheten til det.  

Det er en glasstype som har en spesifikk funksjon. 

Noen funksjonsglass: 

Soldempende glass – Reduserer solvarmen, skaper et bedre inneklima. 

Antidugg glass – Gjør så det ikke dugger på vinduer ofte brukt på store panorama vinduer hvor utsikt er vesentlig 

Selvrensende glass – Dette glasset vasker seg selv, brukes ofte der man ikke har tilgang for vask av vinduet. 


 • Bedre inneklima 
 • Miljøvennlig 
 • Økonomisk positivt 
 • Kan være med og øke verdien  på boligen 
 • Energibesparende 

Dugg på innsiden av vinduer kan skade rammene ved og eksponere dem for fuktighet over tid, noe som kan føre til råte og mugg. Dette skuldes ofte høy luft fuktighet i hjemmet. For og redusere høy luftfuktighet i boligen kan man skru på viften når man dusjer eller lager mat, la denne gå en stund etterpå. Ved bruk av persienner eller gardiner vil man øke temperaturen på vinduene. Planter kan øke luftfuktigheten, så vurder og flytt de et annet sted enn i vinduskarmen. Lufttørker kan vurderes om øvrige tiltak ikke fungerer. 

Personsikkerhetsglass skal beskytte personer og dyr for skade ved sammenstøt med glassfelter. Teknisk forskrift krever at det brukes sikkerhetsglass i dører, sidefelt og vinduer med brystning mindre enn 80cm fra gulv til underkant vindu skal også ha personsikkerhetsglass. Selvom det ikke er personsikkerhetsglass i ditt vindu eller dørfelt anbefaler vi at ved skifte av glassfelt blir det satt inn personsikkerhetsglass. 

Er det mekaniske skader på for eksempel glideskinner eller vrider kan man ofte bytte dette. Råteskader må man ta en vurdering på skaden om man kan reparere eller om man må skifte det. Tar du kontakt med oss kan vi komme å ta en vurdering på dette. Utvendig lister kan vi fint skifte til nye pvc lister, det er plastlister som har lenger levetid enn trelister. Trenger du nye vinduer eller dører trykk her

Send en forespørsel

Ønsker du kontakt via telefon eller epost?(Påkrevd)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 8 MB.

  Glassrekkverk

  fra 4.200,- per løpemeter

  Vårt stilrene rekkverk med glass og stolper i aluminium er nå på kampanje, ferdig montert!