Glassvegger og glassdører

Vi leverer flere typer glassvegger, fra enkle vegger for hjemmet til større løsninger for kontoret.
Glassvegger og glassdører til et kontor

Glassvegger til ditt hjem

Våre glassvegger er ideelle for en rekke bruksområder. Enten det er for å skille ne sovealkove, eller for å dele opp stue og kjøkken, tilbyr våre løsninger en elegant måte å definere rom på. Glassvegger slipper inn naturlig lys, bidrar til og skape et åpnere miljø og fremhever et stilrent design i hjemmet ditt. 

Fleksibilitet i design

Vi forstår viktigheten av fleksibilitet i design og tilbyr derfor glassvegger både med og uten dører, avhengig av ditt behov. Enten du ser etter en åpen og inviterende løsning eller en mer privat og funksjonell løsning, kan vi tilpasse våre produkter for å møte dine spesifikke krav.

New York style glassvegger

For øyeblikket er det glassvegger med svarte profiler, rammer og sprosser som er det mest populære. Det skaper et minimalistisk urbant design kjent som New York Styleglassvegger. 

Ofte stilte spørsmål

Glassvegger i vinrom?

Glassvegger i vinrom kombinerer estetikk med funksjonalitet og skaper en elegant måte å vise frem vinsamlingen din. 

vi leverer innvendige glassvegger med skyvedører som er integrert i glassveggen

Vi spesialiserer oss på skreddersøm, hos oss trenger du ikke tenke på standard løsninger. Så lenge vi kan lage dette innenfor produktenes egenskaper. 

Vi lever alle våre løsninger med Teknisk forskrift og NS3510 som første prioritert. Du kan være trygg på at løsninger fra oss er sikre i bruk og om uhellet skal være ute. 

Vi leverer flere type glass til glassveggene våre, blant annet sotfarget glass som er en liten toning i glasset. vi kan også levere opalglass som har en liten frostet utseende.

Send en forespørsel

Ønsker du kontakt via telefon eller epost?(Påkrevd)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 8 MB.

    Glassrekkverk

    fra 4.200,- per løpemeter

    Vårt stilrene rekkverk med glass og stolper i aluminium er nå på kampanje, ferdig montert!