Glasstak

Oppdag fordelene med glasstak – optimal utnyttelse av sollys og naturlig varme, med et moderne og praktisk design.

Sommermorgen under glasstak

Forestill deg en sommermorgen hvor du sitter under glasstaket, med en kopp kaffe i hånden, og lytter til regnet som trommer mot taket. Samtidig kjenner du solen varmer gjennom glasset, skaper en perfekt balanse. Dette er den ideelle måten og starte dagen på. 

Glasstak på skreddersøm

Opplev fordelene med våre glasstak i aluminium. Vi fokuserer på funksjonalitet og kvalitet i våre produkter. Våre glasstak er produsert i solid aluminium som er pulverlakkert for lang levetid. Dette sikrer deg for vesentlig mindre vedlikehold enn taksystemer i trevirke hvor skraping og maling må gjøres, på våres produkter er det kun vasking som kreves. Vi leverer kun på skreddersøm for vi vet at ingen bolig er lik, med vår hjelp kan vi skape din nye uteplass du drømmer om. 

Kanalplater og takprofiler

Fordelen våres er den lange erfaringen og kunnskapen vi besitter når det kommer til våre kunders løsning. Vi kan tilby takprofiler som man kan legge oppå eksisterende tak. Da kan man velge mellom glass og kanalplater. 

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye fall bør det være på glasstak?

Det må minimum være 5 grader fall på glasstak. 

Ved store snømengder som blir liggende oppå glasstak anbefaler vi alltid at man tar bort snøen. Vi kan dimensjonere til gitte snølaster for din kommune. 

Glasstak kan man bruke laminert eller herdet laminert glass. Er det ett isolert glass skal nederste glasset være laminert eller herdet laminert, om glasset skulle knekke vil dette henge sammen og ikke dette over personer eller dyr. Vi tilbyr også kanalplater, det er et plast produkt som tåler mye og isolerer bra.  

Send en forespørsel

Ønsker du kontakt via telefon eller epost?(Påkrevd)
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 8 MB.

    Glassrekkverk

    fra 4.200,- per løpemeter

    Vårt stilrene rekkverk med glass og stolper i aluminium er nå på kampanje, ferdig montert!